Gift

My Daily Prayers

At this time our planet and our devotees need prayer. No doubt many devotees have their own prayers. Yet some do not. It can be downloaded, there is no cost. You can forward it to whoever you think would value it or who would benefit from it. Our hope is that the contents will ease devotees’ concerns during the challenging times that face us. 

With a prayer that Radha-Syama protect you all and enable you to remember their names, forms, qualities and pastimes whatever providence has in store; I thank you!  

Sivarama Swami

My Daily Prayers – PDF version
My Daily Prayers – MOBI version – Kindle
My Daily Prayers – EPUB version – iBooks

——-

Hungarian version

Mindennapi imáim

Jelen pillanatban a bolygónak és a bhaktáknak szüksége van imára. Sokaknak vannak saját imái, de van akinek nincs. Ez a kis imakönyv ingyen letölthető. Eljuttathatod bárkinek aki értékeli, és akinek a hasznára válhat. Reméljük, hogy a könyv tartalma enyhíteni fogja az aggodalmat amelyet a nehéz idők jelentenek számunkra.  Köszönöm nektek, és imádkozom Radha-Syamahoz hogy védelmezzen benneteket és segítsen nektek emlékezni a nevükre, formájukra, minőségükre és kedvteléseikre minden körülmények között. 

Sivarama Swami

Mindennapi imáim – PDF verzió
Mindennapi imáim Kindle verzió (.mobi)
Mindennapi imáim EPUB verzió – iBooks